Aktiviteter i området - Malerhaugveien25

Aktiviteter i området

Breddeidretten i området rundt Malerhaugveien 25 er ganske enkelt helt rått. Har du barn som vil ta del i fotball, hockey, dans eller noe helt annet så kan du være sikker på at du finner det i nærheten.

I aktivitet

Ønsker du å finne treningsalternativer til deg selv, er det kort vei til både løpetraseer og sykkelstier. Er det ekstra gjørmete en dag vasker du sykkelen enkelt i sykkelverkstedet. De store fellesarealene du har tilgang på bakgården vil også være perfekt for å drive egentrening.

Se aktivitet

Det er bare en kort gåtur på fem minutter hjemmefra til Vålerengas nye stadion, Intility Arena. Her kan du sitte sammen med klanen og se Enga møte sine motstandere i flomlysene. Nye Jordal, der Vålerenga Hockey skal spille sine hjemmekamper, er ferdig i 2020, og blir den råeste hockeyarenaen i Norge.

Sosial aktivitet

Ensjø og Helsfyr er i rivende utvikling, både i størrelse og innbyggertall. Sammen med denne utviklingen vil også flere aktivitetstilbud komme til området. Det har allerede etablert seg flere kafeer, bakerier og butikker. Du trenger ikke reise til sentrum for å dra på quiz eller spille shuffleboard. Alt dette finner du på Ensjø.

Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler