En leilighet tilpasset ditt behov - Malerhaugveien25

En leilighet tilpasset ditt behov

I Malerhaugveien 25 finnes det en leilighet uansett livssituasjon. Vi har leiligheter fra 37 kvm til 126 kvm, alle med balkong eller terrasse.

Du kan velge mellom en praktisk 2-roms, en arealeffektiv 3-roms eller en god 4-roms. Noen av leilighetene får også egen hybeldel. Uansett hva du velger får du et hjem med høy bokvalitet og moderne fasiliteter. Alle leilighetene vil nyte godt av egen balkong eller markterrasse og alle har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Alle beboerne vil også ha tilgang til den romslige takterrassen med utsikt over Oslo.

Her er noen av våre favoritter:

 

4-roms toppleilighet
Dette er en fantastisk 4-roms toppleilighet med vakkert utsyn og tre balkonger. Leiligheten har en generøs, luftig og gjennomgående beliggenhet i byggets 5. etasje. Stuen er på hele 40 kvm, og har tre gode soverom, hvorav et har egen balkong, baderom og walk-in garderobe. Leiligheten har to delikate bad.

 

3-roms hjørneleilighet
En flott 3-roms hjørneleilighet med store vindusflater og romslig balkong på 11,4 kvm. Leiligheten har to delikate baderom som er innredet med integrert servant, wc, dusj, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har en lys og tiltalende stue med vinduer i to himmelretninger og utgang til balkong. Her har du god plass for både spisestue og salong. To gode soverom, hvorav et har eget bad.

 

Arealeffektiv 2-roms
Alle våre 2-roms er arealeffektive og denne har inntrukken, sydvestvent balkong og store vindusflater. Leiligheten har en romslig entre med god plass for skyvedørsgarderobe. Badet er praktisk og delikat innredet med plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har en lys og tiltalende stue og stort soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe.

Det vil forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse, gjelder alle 3D bilder.
Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler