Ensjø i enorm utvikling! - Malerhaugveien25

Ensjø i enorm utvikling!

Det er noe spesielt ved å bevege seg på Ensjø nå om dagen. Siden 2004 har det kommet 52 mål med frodige parker og grønne sletter, for ikke å nevne 5000 nye boliger og 6 aktiviserte barnehager. Ensjøveien og Gladengveien har fått en oppgradering med både beplantning og sykkelveier. Hovinbekken er åpnet og renner gjennom hele område fra Teglverksdammene på Hasle, til det etablerte Ensjø torg. Det er ingen tvil om at dette område er i en utrolig utvikling og vekst.

Malerhaugveien 25 har vært et populært prosjekt, og i skrivende stund er det solgt 190 av 229 leiligheter. Veldig mange av de som har kjøpt er allerede bosatt i området, noe som tilsier at området er populært og at folk ønsker å bli boende for å ta del i utviklingen som skjer. Kombinasjonen mellom det urbane og det grønne og friske virker å være noe folk setter pris på, og på Ensjø vil det bare bli mer urbant og grønt i fremtiden.

Grønne lunger

Ensjø som bilby er en saga blott. Mye av næringen skal bort og erstattes med bokvalitet og livskvalitet. Allerede er det utviklet ca. 52 mål med grøntarealer, og mer skal det bli. Østre og vestre parkdrag på til sammen 18 mål kommer, samt Petersborgsaksen og Malerhaugparken vil ankomme byområde. Utviklingen og åpningen av ulike grønne korridorer vil bidra til at Ensjø blir et veldig attraktivt sted å bo for alle livssituasjoner.

I tillegg til alt som kommer på Ensjø er det også kun 5 minutter gange til andre flott grøntarealer, sånn som Hovindammen. Her finner du store grøntarealer hvor du virkelig kan finne hvilepulsen. Ønsker du øke pulsen litt kan du benytte deg av den fine løpetrasseen rundt dammen eller spille fotball på de mange fotballbanene i området.

Kort vei til alt

Fra Malerhaugveien 25 er det en kort spasertur ned til Ensjø Torg hvor det bugner av liv og servicetilbud. I tillegg til at du har t-banen, hvor ellers alle t-banens linjer passerer, har du et rikt utvalg av butikker. Matbutikk, cafeer, pub med quiz og shuffleboard, bakeri, apotek og mer. Det du ikke finner av tilbud på Ensjø, finner du en kort t-banetur ned til sentrum.

Vannspeilet sentralt på torget inviterer til lek og moro for barna. Beveger du deg over broa mot kampen finner du en liten og sjarmerende bondegård i byen som har ulike dyr man kan se og klappe på.

I motsetning til mange andre prosjekter på Ensjø ligger Malerhaugveien strategisk plassert i en rolig og lite trafikkert gate, midt mellom Ensjø og Helsfyr. På Helsfyr finner du et kollektivt knutepunkt som tar deg både øst, vest, nord og syd i Oslo og omegn. Utviklingsplanene for Helsfyr er store og ambisiøse som naturligvis også vil bidra til å gjøre området om ikke enda mer attraktivt.

Mange ser til Ensjø

Utviklingen, beliggenheten og attraktiviteten til Ensjø gjør at fler ser mot Ensjø, også store statlige selskaper. NRK besluttet i år at de skulle flytte hele sin virksomhet til Ensjø. Det betyr flere tusen arbeidsplasser. Mye tilsier at det også vil bidra til enda mer aktivitet og tilbud til de som velger å bosette seg her. Hvordan Ensjø vil se ut om 5-10 år er vanskelig å spå, men alle signaler tyder på at det kommer til å bli utrolig bra!

Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler