Ensjø og Helsyr - et sted i vekst - Malerhaugveien25

Ensjø og Helsyr – et sted i vekst

I Malerhaugveien 25 bor du midt mellom Ensjø og Helsfyr, med kanskje Oslos beste kollektivmuligheter rett utenfor døra.

Prioritert satsningsområde

Bare 10 minutter fra Oslo sentrum finner du Ensjøybyen – en helt ny bydel under utvikling. Det blir mer fokus på lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene, uten at du mister det urbane. På Ensjø er det energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud som bidrar til å skape en miljøvennlig bydel.

Oslos knutepunkt

Fra Helsfyr kan du praktisk talt komme deg til både Lørenskog og Lanzarote på kort tid. Et bedre kollektivknutepunkt finner du ikke i Oslo. T-banen har avganger hvert tredje minutt. De ulike bussene tar deg til jobb både i og utenfor Oslo, og flybussen til Gardermoen, med avganger til alle verdens kroker, ligger kun 30 minutter unna. Utviklingen som ellers skjer på Helsfyr er veldig lovende. Her vil det vokse frem mange spennende aktivitetstilbud.

Selv om det er flott å tilbringe både ferier og helger hjemme i byen, er det også godt å komme seg ut for å finne hvilepulsen i blant. Fra garasjeanlegget i Malerhaugveien 25 er et kun få minutter til både E6 og E18.

Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler