Det beste med å kjøpe nytt - Malerhaugveien25

Det beste med å kjøpe nytt

Er du i tvil om hvorfor du bør kjøpe nytt, ta en prat med meglerne i Malerhaugveien 25 om nettopp det, så vil de raskt forklare hvorfor du bør kjøpe leilighet i nybygg.

Fordelen med å kjøpe nytt er mange. Ikke bare er det deilig å flytte rett inn i en leilighet hvor alt er nytt, man slipper også nervepirrende budrunder.

Du kan sette ditt eget preg på leiligheten

Du kan velge farger på veggene, fliser til badet og fronter til kjøkkenet som passer din stil. Det er ingen trekkfulle vinduer og dører og nye leiligheter blir bygd på en mer energivennlig måte, slik at strømkostnadene blir lavere.

Uteplass til alle

I gamle bygårder og eldre leiligheter er det ikke alltid terrasse, men det er det i Malerhaugveien 25. Der er det balkong eller terrasse til alle, og de fleste har god størrelse. Her er det også en egen privat park, tilpasset både barn og voksne.

Befaring og garanti

Når du kjøper ny bolig vil du etter ett år få en gjennomgang av leiligheten for å sjekke at alt er i orden. I tillegg har du fem års reklamasjonsrett og garanti på leiligheten.

Fast pris – ingen budrunde

Det er ingen budrunder, det vil si at det er «første mann til mølla»-prinsippet. Det er alltid litt spennende å kjøpe leilighet, men du slipper utmattende og nervepirrende budrunder over mange dager. Det er også lettere å ha oversikten over alle kostnadene når du kjøper nytt, siden du vet hva boligen koster og hva du må låne.

Gunstig finansiering

Vi i Malerhaugveien 25 samarbeider med Privatmegleren og Nordea, og gjennom Nordea kan du søke om Boliglån UNG, som gir deg mellom 18 og 34 år gunstig rente og flere andre fordeler.

Besøk vårt visningssenter i Malerhaugveien 25 hvis du ønsker mer informasjon om prosjektet eller enkelt leiligheter.

Det vil forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse, gjelder alle 3D bilder.
Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler