Om prosjektet - Malerhaugveien25

Bo sentralt, men tilbaketrukket

Ensjø er på god vei til å bli en av de mer attraktive bydelene i Oslo, og Malerhaugveien 25 har en av de aller beste beliggenhetene. Her bor du både sentralt og tilbaketrukket.

Høy bokvalitet

I Malerhaugveien 25 finnes det en leilighet uansett livssituasjon. Du kan velge mellom en praktisk 2-roms, en arealeffektiv 3-roms eller en god 4-roms. Noen av leilighetene får også egen hybeldel. Uansett hva du velger får du et hjem med høy bokvalitet og moderne fasiliteter. Alle leilighetene vil nyte godt av egen balkong eller markterrasse og alle har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys.

Din egen private park

På grunn av sine store fellesarealer blir dette et unikt prosjekt på Ensjø. Det er lagt mye kjærlighet i inngangspartiene som leder inn til den store parken på hele tre mål. Dette blir et hyggelig, grønt og skjermet uterom som vil føles veldig privat for beboerne.

Noe for alle

Med to bygg som omkranser de store fellesarealene blir Malerhaugveien 25 et trygt sted å leke. Moderne lekeapparater og masse boltreplass gjør at helgene like godt kan tilbringes i egen bakgård. Ønsker du å finne treningsalternativer til deg selv, er det kort vei til både løpetraseer og sykkelstier. Og er det ekstra gjørmete en dag vasker du sykkelen enkelt i mekke- og vaskestasjonen, som kommer i byggetrinn 2.

Velkommen!

Det vil forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse, gjelder alle 3D bilder.
Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler