Med fokus på kvalitet - Malerhaugveien25

Med fokus på kvalitet

Velkommen til moderne og lyse leiligheter med store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. I Malerhaugveien 25 får du et hjem med høy bokvalitet og moderne fasiliteter.

Alle leilighetene har åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong eller markterrasse, og det er hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett i alle rom unntatt bad.

2-roms leilighetene er svært arealeffektive og har praktiske bad med plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Mange av 3-roms leilighetene har bad i tilknytning til hovedsoverom, og innvendig bod som gir deg gode oppbevaringsmuligheter. Enkelte av 4-roms leilighetene har hele to balkonger og soverom med walk-in garderobe. Uansett hva du velger får du et hjem med høy bokvalitet og moderne fasiliteter.

  • Kjøkkenet leveres med innredning fra HTH med hvitlakkerte glatte fronter, stålhåndtak og mørk grå benkeplate. Kjøkkeninnredningen leveres med hvitevarepakke inkludert oppvaskmaskin, kjøl/frys, integrert stekeovn og platetopp.
  • På badet er det grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegg.
  • Alle enhetene i Malerhaugveien 25 har enten privat balkong eller terrasse. Her kan du sitte ute og kose deg i din egen helt private sfære, med utsikt til den flotte private parken. Å kunne åpne dørene til sin egen balkong er livskvalitet! Alle beboerne vil også ha tilgang til den romslige takterrassen med utsikt over vakre Oslo.

Det vil også være mulig å kjøpe garasjeplass for deg som ønsker et enkelt liv med alle fasiliteter. Sykler du på fritiden eller til jobb er det en egen mekke- og vaskestasjon i fellesarealet, som kommer i byggetrinn 2.

Det vil forekomme avvik mellom illustrasjon og leveranse, gjelder alle 3D bilder.
Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler