Salgssuksess i Malerhaugveien 25 - Malerhaugveien25

Salgssuksess i Malerhaugveien 25

Vi var spente da vi skulle lansere salgstrinn 1 i juni og landet var preget av en pandemi. Men bekymringene var grunnløse og vi hadde en fantastisk salgsstart. Salgstrinn 2 ble lansert raskere enn antatt, allerede 17. september, og vi kan se tilbake på nok en forrykende salgsstart. Hele 70 av 122 leiligheter er nå solgt!

I september ble 36 leiligheter revet bort i prosjektet. Boligmarkedet generelt i Oslo, og spesielt på Helsfyr/Ensjø, går bra om dagen. Vi er stolte av at vårt prosjekt dekker et behov der ute som kjøperne setter pris på.

Malerhaugveien ligger midt mellom Helsfyr og Ensjø i en tilbaketrukket gate. I kontrast til mye annet som bygges på Ensjø, kan vi tilby et rolig nabolag med lite bilstøy. I tillegg finner du roen i bakgården, som vi kaller din private parken. Den offentlige kommunikasjonen er også helt overlegen – både Helsfyr og Ensjø er trafikknutepunkter.

Gjennomgående for hele prosjektet er høy bokvalitet. Fokuset har ligget på viktige elementer som store vinduer, privat uteplass til alle leilighetene og et unikt fellesareal. Det er fremdeles mange fine leiligheter igjen, så ta kontakt med megler for å booke en privat visning.

Velkommen til Malerhaugveien 25!

Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler