Salgstrinn 3 kommer for salg Q1 2021 - Malerhaugveien25

Salgstrinn 3 kommer for salg Q1 2021

Nå som vi har vært igjennom to suksessfulle salgsstarter for Malerhaugveien 25, er tiden igjen moden for å planlegge det neste, og ikke minst siste salgstrinnet.

Det har vært fantastisk gøy å se interessen for dette prosjektet. I skrivende stund er hele 84 av 122 leiligheter solgt. Vi er både stolte og ydmyke for den interessen prosjektet vårt får. Dog er vi ikke så overrasket. Det store fellesarealet, kombinert med flotte leiligheter og sentral beliggenhet treffer kjøperne.

Mye å glede seg til

I salgstrinn 3 har vi mye snacks å tilby. Det er blant annet det trinnet i prosjektet som vil få de aller beste solforholdene, hvor mange av leilighetene vil ha solrike, vestvendte balkonger. Solen kan også nytes fra felles takterrasse som kommer i dette trinnet.

Malerhaugveien 25 er tilrettelagt for sykling og aktivitet. Du nyter da godt av eget mekkeverksted hvor du kan ta både vår- og høstrengjøringen på sykkelen din. Vi vil i dette trinnet også få en 6. etasje. Her vil det komme noen leiligheter som vil ta litt pusten fra deg. Det blir store toppleiligheter med flotte terrasser.

Få invitasjon til forhåndssalg

Ved å melde deg som interessent i prosjektet vil du få flere fordeler. Den største fordelen er at du vil få en invitasjon til forhåndssalg. Da stiller du blant de første i køen til å velge din nye drømmeleilighet, og vi kan love deg at det mye bra leiligheter å velge mellom.

Ved å melde deg som interessent vil du også få all informasjon først. Som tidligere nevnt så anslår vi salgsstart i Q1 og tiden frem mot det vil gå fort. Kontaktskjema finner du nederst på hjemmesiden. Har du andre spørsmål så kontakt gjerne våre meglere i prosjektet også.

Byggestart

Ettersom vi har nådd salgsmålet i salgstrinn 1 og 2, samt at rammetillatelsen er på plass vil vi vedta byggestart allerede tidlig neste år. Det betyr at vi følger tidsplanen vår til punkt og prikke.

Kontakt Privatmegleren
170x170px_emilie-hamansen-36341-web91
Emilie Hamansen
Eiendomsmegler